Wi-Fi Deurspion Camera

De IP Wi-Fi Deurspion Camera is een Deurspion Camera die u een alarm kan geven op het moment dat er iemand langs loopt of aanbelt. U sluit de IP Deurspion Camera draadloos aan op uw Wifi netwerk en koppelt deze vervolgens met een gratis applicatie op uw smartphone (Android of Apple). De IP Wi-Fi Deurspion Camera werkt op een interne Lion batterij die deze Deurspion Camera tot 3 weken (Afhankelijk van het gebruik) kan voeden.

Alarm functie IP Deurspion Camera:

De IP Deurspion Camera kan op 2 manieren een alarm functie geven op een smartphone. In de gratis app kunt u op afstand de beweging sensor activeren zodat deze een alarm kan geven op het moment dat er iemand voor de deur staat of langs loopt. Ook zal de IP Deurspion Camera een alarm geven wanneer er iemand op de bel drukt. Met beide alarm functies kunt u de app openen om live het beeld te bekijken, ook heeft de deurspion 2 weg audio zodat u kunt communiceren door de Deurspion. Ook zal de Deurspion een foto sturen die u via de app kunt bekijken.

Wifi functie IP Deurspion Camera:

De IP Deurspion Camera heeft als voordeel dat deze compleet draadloos te gebruiken is. Bij de meeste deurspionnen heeft u een adapter nodig voor het stroom of om deze met het internet te verbinden. Onze IP Deurspion Camera sluit u gemakkelijk via de app aan op uw bestaande Wifi netwerk.

Eenvoudige installatie IP Deurspion Camera:
De IP Deurspion Camera bestaat uit maar drie onderdelen en kan binnen 8 duidelijke stappen door bijna iedereen worden geplaatst. De ronde peephole viewer komt aan de buitenkant van de deur en wordt door een gat in de deur met de wifi module. Het systeem werkt op een oplaadbare li-ion batterij welke tot 4 weken kan werken afhankelijk van de instellingen en gebruik.

2,8 inch TFT scherm:
In tegenstelling tot andere IP Deurspion Camera’s die worden aangeboden heeft dit model een 2,8 TFT scherm met een grafisch menu om de camera en datum/tijd in te stellen. Het product is hierdoor een stuk eenvoudiger in gebruik, omdat deze ook standalone kan werken.

Bel functie IP Deurspion Camera:
Buiten de alarm functie heeft deze IP Deurspion Camera tevens een bel knop en werkt deze als een normale deurbel.

Dag en nachtzicht IP Deurspion Camera:
De IP Deurspion Camera is zowel overdag als ‘nachts te gebruiken doordat met de ingebouwde infrarood led ‘s nachts tot zo’n 3 meter duidelijk beeld is te krijgen.

Informatie over prijs en levering van de Wi-Fi Deurspion Camera leest u hier!